Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η οικία μας αποτελεί την ανατολή και την δύση της ημέρας μας, την αφετηρία και τον προορισμός µας, το σημείο αναφοράς µας, το ησυχαστήριο µας αλλά και μέρος συνάθροισης. Αυτόν τον μοναδικό χώρο, νιώθουμε την ανάγκη να τον διαμορφώσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι απόλυτα λειτουργικός, με άψογη αισθητική και το σπουδαιότερο όλων να µας εκφράζει απόλυτα.

Κατανοώντας τις απαιτήσεις, τα όνειρά, την φιλοδοξία, την ιδιαιτερότητα και την μοναδικότητα μας ως ξεχωριστή και αυτόνομη οντότητα, σας προσφέρουμε την πλουσιότερη ποικιλία πλακιδίων, ειδών υγιεινής, επίπλων μπάνιου, θέρμανσης και ηλιακών σε τιμές αποθήκης. Έχετε τη δυνατότητα δημιουργήσετε τον ιδανικό σας χώρο με μοναδικό τρόπο και σε συνδυασμό ποιότητας και αισθητικής στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η συνεχής ενηµέρωση για τις νέες διακοσµητικές τάσεις και ο συνδυασµός των τάσεων αυτών µε διαχρονικές και λειτουργικές λύσεις, µας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάζουµε και να διαµορφώνουµε το επόµενο βήµα στο «home design & decor».

Η εταιρία μας φιλοδοξεί, μέσα από την πληρέστερη συλλογή της για το δάπεδο, το μπάνιο, την κουζίνα και τη θέρμανση, να αποτελέσει σημείο αναφοράς για κάθε σπίτι και για κάθε δυνητικό πελάτη.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες επώνυµες εταιρίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, στον χώρο του δαπέδου, του μπάνιου και της κουζίνας, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το χώρο τους µε τις ποιοτικότερες επιλογές της διεθνούς αγοράς.

Υψίστης σημασίας αποτελούν οι συνεργασίες µας µε τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής αγοράς. Επενδύουμε καθηνερινά στην στήριξη της εγχώριας παραγωγής πλακιδίων και λοιπών προϊόντων, υπό το πρίσµα µιας συνεχώς εξελισσόμενης Ελληνικής επιχείρισης που εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της.

Στόχος μας η προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων για τον εξοπλισμό του σπιτιού, λαμβάνοντας υπόψη την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κατασκευαστή, του αρχιτέκτονα, του διακοσμητή αλλά κυρίως του τελικού καταναλωτή.

Η ποιότητα, τόσο της ανθεκτικότητας και της διαχρονικότητας των υλικών, όσο και της αξιοπιστία που παρέχει η εταιρεία µας, αποτελεί το πρώτιστο µας μέλημά μας, καθ’ ότι πιστεύουµε εξίσου στα προϊόντα µας όπως και στο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την Κοντογίαννης Ιωάννης & ΣΙΑ ΟΕ.

Ιωάννης Κοντογιάννης Διευθύνων Σύμβουλος

Κοντογιάννης Δάπεδο - Κουζίνα - Μπάνιο

Κοντογιάννης Δάπεδο - Κουζίνα - Μπάνιο

Κοντογιάννης Δάπεδο - Κουζίνα - Μπάνιο