Η εταιρεία Κοντογιάννης ιδρύθηκε το 1991. Είναι οικογενειακή επιχείριση με έδρα της το ιδιόκτητο οικόπεδο εκτάσεως 6.000 τ.μ. στο 4ο χιλιόμετρο Λιβαδειάς Λαμίας, στην Λιβαδειά.
Αντικείμενό μας αποτελεί η εμπορία ειδών υγιεινής, επίπλων μπάνιου, πλακιδίων (δαπέδου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κουζίνας και μπάνιου), ειδών μπάνιου (μπαταρίες μπάνιου, μπανιέρες, ντουζιέρες, υδρομασάζ, καμπίνες κ.α.) αξεσουάρ μπάνιου, ειδών κουζίνας (μπαταρίες κουζίνας, απορροφητήρες και νεροχύτες) θερμαντικών σωμάτων και ηλιακών συσκευών θέρμανσης (θερμοσιφώνων).
Στην τρίτη δεκαετία της λειτουργίας μας έχοντας διευρύνει τους ορίζοντές μας, μπορούμε και διαθέτουμε στο κοινό προϊόντα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια των ευρωπαϊκών οίκων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Η εταιρεία μας ευχαριστεί όλους εσάς τους πελάτες της αλλά και τους πολύτιμους συνεργάτες της, που την εμπιστευθήκατε και συντελέσατε στην ανοδική της πορεία και σας διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να πορεύεται με γνώμονα τις αρχές, τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων καθώς και την εξυπηρέτησή σας.
Βασική μας αρχή από την έναρξη της λειτουργίας της εταιρείας μας αποτελεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, με προσεκτικά και επιλεγμένα προϊόντα ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Ο στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας με τη δημιουργία επαγγελματικών, αξιόπιστων, εύχρηστων και προπαντός οικονομικών λύσεων στον τομέα του δαπέδου, του μπάνιου και της κουζίνας ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.
Επιθυμούμε να έχουμε όλο και περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες παρέχοντάς τους λύσεις υψηλού επαγγελματικού επιπέδου με αξιοπιστία και συνέπεια.
Επισκεπτόμενοι το κατάστημά μας, μέσα στον άνετο χώρο των 800 τ.μ., έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μοντέρνες και κλασικές λύσεις για τον κάθε ιδιαίτερο χώρο σας.